ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑ ΡΕΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ( Ο ΤΡΙΤΩΝ)

Ξεκίνησε από Λ.Α.Ν.Ρ.Π Ο ΤΡΙΤΩΝ, 13 Jun 2019, 07:53:52 AM

« προηγούμενο - επόμενο »

Λ.Α.Ν.Ρ.Π Ο ΤΡΙΤΩΝ

13 Jun 2019, 07:53:52 AM Τελευταία τροποποίηση: 23 Jan 2020, 18:15:32 PM από Λ.Α.Ν.Ρ.Π Ο ΤΡΙΤΩΝ
Τα τελευταία χρόνια το airsoft στην χώρα μας παρουσιάζει μια ραγδαία ανάπτυξη.

Για πολλούς από εμάς δεν είναι πια απλά ένα ξέσκασμα λίγων ωρών κάποια κυριακάτικα πρωινά.

Είναι το χόμπι μας, είναι η παρέα μας, είναι η ομαδική ψυχοθεραπεία και φυσικά το «μαγικό φίλτρο» που καθαρίζει το μυαλό, χάρη στο οποίο την Δευτέρα επιστρέφουμε με χαμόγελο στην δουλειά και τις υποχρεώσεις μας.

Τα χρόνια όμως περνάνε, οι παίκτες αυξάνονται και «παλιώνουν», οπότε εύλογο είναι να αυξάνονται και οι απαιτήσεις τους.

Όταν επενδύεις στο airsoft χρήματα που δεν σου περισσεύουν, ώρες που κόβεις από την ξεκούραση σου και μπόλικο ιδρώτα, φυσικό είναι να θέλεις να αξιοποιείς τα πρωινά της Κυριακής υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Έχοντας αυτά κατά νου μια παρέα από ώριμους και συνειδητοποιημένους παίκτες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Να ιδρύσουν μια λέσχη, νόμιμη, με ένα απλό και κατανοητό καταστατικό, που θα προσφέρει στους μετέχοντες ένα περιβάλλον όπου θα ασκούν το αγαπημένο τους χόμπι οργανωμένα, με ασφάλεια και χωρίς τα – δυστυχώς γνωστά σε όλους – παρατράγουδα.

Μια Λέσχη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα έχει τα εξής απλά κριτήρια συμμετοχής:

-Όρεξη για παιχνίδι.

-Καλή διάθεση.

-Σωστό εξοπλισμό ασφαλείας.

-Τήρηση του fair-play.

-Προθυμία για συμμετοχή στα event που οργανώνει.Σκοπός μας δεν είναι η προσωπική προβολή κανενός προσώπου ή ομάδας.

Κανείς μας δεν φιλοδοξεί να γίνει «Πεδιάρχης» ή «Αρχηγός».

Δεν απορρίπτουμε χορηγίες για συγκεκριμένες πολύπλοκες διοργανώσεις, άλλα δεν αναπτύσσουμε σχέσεις εξάρτησης με κανέναν..

Με εξαίρεση το κομμάτι της ασφάλειας όπου ΔΕΝ γίνονται εκπτώσεις, δεν θα υπάρχουν απαιτήσεις για εξοπλισμό, ομοιόμορφες εμφανίσεις κλπ.

Αν η Λέσχη αποφασίζει συνολικά να προχωρήσει σε ένα project (πχ κάποια κατασκευή για παιχνίδι) που έχει κάποιο κόστος, τότε και μόνο τότε θα καλούνται τα μέλη που έχουν δυνατότητα να συνεισφέρουν ένα μικρό ποσό ή υλικά ή ακόμα και εργασία.Έναντι όλων αυτών τα μέλη θα έχουν μια ταυτότητα αναγνωρισμένου συλλόγου που θα τους προσφέρει κάλυψη έναντι του νόμου, πρόσβαση σε ελεγχόμενο χώρο διεξαγωγής παιχνιδιού ή και προπόνησης, ενώ ελπίζουμε ότι θα τους προσφέρουμε την χαρά να μετάσχουν σε μια κίνηση που ευελπιστούμε ότι θα σπρώξει το airsoft μπροστά......Το παιχνίδι της αεροσφαίρισης  βασίζεται στην τιμιότητα του παίχτη να παραδεχτεί ότι έχει χτυπηθεί και να βγει εκτός παιχνιδιού... (ΕΥΓΕΝΗ ΆΜΙΛΛΑ ) (FAIR PLAY ).
Tο AIRSOFT είναι στην πραγματικότητα μία μεγάλη παρέα χωρίς μίσος και αντιδικίες....

"Επίσης ουδέμια σχέση έχουμε με ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ- ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΕΣ- ΑΚΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ- ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ και ο μόνος λόγος που υπάρχουμε στο χώρο είναι το AIRSOFT (ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ )και μόνο αυτό !! !........
Και όπως πολλές φορές έχουμε πει!!!Μπορεί το σενάριο του παιχνιδιού να το έχει σκεφτεί ένας παίχτης,μια ομάδα,ένας σύλλογος,μία Λέσχη Αεροσφαιρισης,αλλά,όσο και καλό να είναι το σενάριο,να ξέρετε ένα!!!!Ότι όλα βασίζονται σε εσάς τους παίχτες,χωρίς εσάς δεν υφίσταται παιχνίδι...Και με την δικιά σας ευγενή άμιλλα και τιμιότητα του παίχτη(fair play) το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό....Και η αλήθεια είναι ότι το Αιρσοφτ,η Αεροσφαιριση έχει την δικιά της μαγεία και τρέλα...Καλά ασφαλή παιχνίδια σε όλους μας.....

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΣΧΗΣ 5257/2019

Και το mail του σωματείου μας,συλλόγου..

[email protected]

https://www.facebook.com/LesxiAirsoftNikaiaRentiPeiraia/?ref=bookmarks
ΛΕΣΧΗ -ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ -ΝΙΚΑΙΑ- Ι.ΡΕΝΤΗ -ΠΕΙΡΑΙΑ ..
Με την ονομασία( Ο ΤΡΙΤΩΝ )Με έδρα την Νίκαια...

Sledgehammer

Καλή αρχή και καλά παιχνίδια παιδιά!

Εύχομαι ότι καλύτερο και ταχεία ανάπτυξη!
Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.

Λ.Α.Ν.Ρ.Π Ο ΤΡΙΤΩΝ

Ευχαριστούμε πολύ.Ευχόμαστε και σε εσάς τα καλύτερα.Καλή αντάμωση στα πεδία..
ΛΕΣΧΗ -ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ -ΝΙΚΑΙΑ- Ι.ΡΕΝΤΗ -ΠΕΙΡΑΙΑ ..
Με την ονομασία( Ο ΤΡΙΤΩΝ )Με έδρα την Νίκαια...

Λ.Α.Ν.Ρ.Π Ο ΤΡΙΤΩΝ

Επειδή δεχόμαστε πολλά προσωπικά μηνύματα, και εδώ στο forum του Airsoft club, αλλά και στην σελίδα μάς, στο Facebook,, να ενημερώσω τούς φίλους αεροσφαριστες, ότι οι έγραφες της Λέσχης μάς θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη..
Θα σταλεί προσωπικό μήνυμα με σειρά προτεραιότητας από τα ενδιαφερομενα μέλη που είναι ήδη μέσα δηλωμένα.... Ευχαριστούμε...
ΛΕΣΧΗ -ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ -ΝΙΚΑΙΑ- Ι.ΡΕΝΤΗ -ΠΕΙΡΑΙΑ ..
Με την ονομασία( Ο ΤΡΙΤΩΝ )Με έδρα την Νίκαια...