βοήθεια sniper

Started by sotgr, 13 Mar 2017, 14:43:28 pm

Previous topic - Next topic

sotgr

καλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα...βρίσκομαι στην διαδικασία αγοράς δεύτερου όπλου και συγκεκριμένα sniper ..με ενδιαφέρει κάτι αξιόπιστο..έχω βρει το vsr 10 της Marui και το M24 Cyma ποια η γνώμη σας? και εαν ξέρετε γιατι τόσα λίγα FPS (275)το Marui? ευχαριστώ

Παναγιωτης Μανετας

Κοίτα.Αρχικα δεν παίρνεις Έτσι ένα sniper και Αυτό θα βαράει ικανοποιητικά.Χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις όπως ελατήριο, πιστόνι, κύλινδρο, hop up και αλλά. Το μόνο sniper που θεωρείται από τα καλύτερα της αγοράς είναι το ssg 24 Που το πουλάει ένας γνωστός airsoft youtuber και πρέπει να το φέρεις από Αυστρία. Τώρα άμα είσαι βαθιά μέσα στο χόμπι και θες να ασχοληθείς και να διαθέσεις χρήματα και χρόνο παίρνεις ένα vsr 10 Όχι απαραίτητα της Tokyo marui και κάνεις τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και μαθαίνεις στην τελική και το όπλο σου.Υπολογιζε ότι για ενα  ένα καλό sniper πρέπει να δώσεις 400 το λιγότερο. Όσο για τα fps της tokyo marui είναι τόσο χαμηλά γιατί δεν επιτρέπει πολύ ψηλά η νομοθεσία στην Ιαπωνία αλλά και σε αυτά βέβαια μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις.

AlecX

Quote from: sotgr on  13 Mar 2017, 14:43:28 pm
..έχω βρει το vsr 10 της Marui και το M24 Cyma ποια η γνώμη σας?

ΤΜ VSR 10 "δαγκωτό" αλλά πρέπει να επενδύσεις, τουλάχιστον, το ποσό που σου ανέφερε ο προηγούμενος συνχομπίστας για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στα παιχνίδια.
Χρειάζεται οπωσδήποτε ολοκληρωμένη βελτίωση σε όλα τα εσωτερικά του μέρη για να έχεις την ακρίβεια, την εμβέλεια και την επίτευξη καλών βολών ώστε να μπορείς να "σταθείς" στα πεδία.
Ξέρεις βέβαια πως χρειάζεσαι και ένα αξιόπιστο πιστόλι.
Απέναντί σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις ουκ ολίγους "ψεκαστές" που αν σε αντιληφθούν...
Οπότε χρειάζεσαι ποιοτική αναβάθμιση, η οποία είναι το 1/3 στην όλη ιστορία. Το υπόλοιπο είναι η δυσκολία του ρόλου και εσύ ως παίκτης-γνώση-ικανότητες-αντίληψη κτλ... Θα έχεις παρατηρήσει πως οι ελ. σκοπ. στην αεροσφαίριση είναι η συντριπτική μειοψηφία σε σχέση με το σύνολο των παικτών. Σε παιχνίδια 50+ ατόμων ίσως να είναι το πολύ 3-4

spyraleas

Αδελφέ ίσος μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=9-vG-JwS70U

Είναι λίγο μεγάλο άλλα πιστεύω θα φανεί χρήσιμο